Friday, October 26, 2007

we have a winner!

frank lambrechts is troots :-)

hij is de winnaar van de allereerste murgafotowedstrijd ooit.

en bij fiebre roddels krijgen we vanalles en zelfs een (lage kwaliteits)kopie van de winnende foto.ik ben geen kenner, maar als ik een foto krijg waar ik voel dat de beperkingen van de staticiteit van een ogenblik niet kunnen tegen het dynamisme van het onderwerp en de verhalende natuur van de compositie, dan vind ik die foto zeer geslaagd. als je nog daaarboven scherpe focus en mooie kleuren hebt, dan is het resultaat gewoon plezant om te zien...

proficiat, dus, frank :-)

voor de mening van echte kenners, vragen maar naar de juryleden, Pol De Wilde (fotograaf van de krant 'het Volk'), Lies Van der Auwera (videoreporter, of reportster?) en Gerardo Salinas (artistiek leider Murga himself).

opmerkelijk is dat er hingen 15 foto's van Brandpunt23, die regelmatig bij indymedia aanwezig zijn...

proficiat, dus, allemaal...

elBlogger

2 comments:

Anonymous said...

Ik weet niet of ik het zomaar mag doorvertellen (op 't internet zetten is toch niet vertellen?!), maar ik heb gehoord dat de winnaar heel blij is dat hij door de jury uitverkoren werd. hij is ook heel gelukkig met de prijs die hij gekregen heeft en wil de organisatoren achter de wedstrijd graag bedanken voor de leuke prijs.
ik heb ook uit betrouwbare bron vernomen dat de prijs heel toepasselijk was.
Maar jullie weten het niet van mij hé!

P. Ancho

O. said...

hier kan je vanalles zomaar doorvertellen :-)

als het echt ongepast of beledigend of onvoorzichtig is, zal ik mijn connecties gebruiken om U te deporteren :-) gewoon.

bedankt voor de roddel, P. Ancho (mexicaan?). fiebre zal het niet van jouw wetten :-)

ne groet,

elBlogger