Monday, January 07, 2008

welkom 2008

2008. dit jaar belooft. en begint al op volle gas met de countdown to the Mestizo
Club goes 0090 (en viceversa). de paraguayaan laat zijn snorreke groeien en begint de smaak van de waterpijp tof te vinden.

eerst een vooral, 0902 is een zaterdag. dat is altijd goed.

het begint om 16u met film en muziek (samen): aan de ene kant "crossing the bridge" van fatih "gegen die wand" akin, een schitterend portret van de veelzijdig istanbulse muziekscene met deelname van dub stars baba zula, begeleiding van de bassist van einsturzende neubaten, turkse covers van madonna, en de turkse sean connery, trouwens ook de gerespecteerde godfather van de turkse muziek, orhan gencebay (aka Orhan Baba). auf der anderen seite hebben we "ambrassband", een film van de groeiende Andres Lubbert over de anarchisten par excellence van de antwerpse scene.

om 18u moet je het onverwachte verwachten, want de ex-Troisseurs van Tribe werken dat samen met El Señor Juan Carlos Bonifaz (percussie van Sindicato Sonico, nvdr) in een muziekale marathon.

maar dat blijft niet daar. om 19u stellen de co-headliners van istanbulse collectief HaZaVuZu hun beeldendkunst-installatie-performance kant voor. een half uur later is er dan stand up comedy met de entertainers van dienst Saïd Assissi & Öznur Karaca en dan, tegen 21u is er een unieke kans om de Antwerp Gipsy Ska Orkestra bezig te zien samen met de HaZaVuZu's.

tijdens de dag is er doorlopend circus met Tres Pasos, workshops en turkse keuken.

tijdens de nacht zullen de hippe beats van de shisha sound system de arenberg veroveren. voor diegenen die op dat moment nog niet te moe zijn en nog een pasje willen doen en de mix mestizo-turco ook op de dansvloer willen oefenen, zorgen de selectors van de puma van vlaanderen voor een dansbaar afsluiter.

dus ja 09 februari wordt een de luxe winter zaterdag.

en GRATIS? uiteraard, GRATIS!

nog iets???

elBlogger

No comments: