Tuesday, March 04, 2008

de laatste aflevering van de puma van vlaanderen (por ahora)

alle legendarische groepen hebben een ingewikkelde geschiedenis achter de rug en de puma van vlaanderen blijft niet behind:

dj tournesol begint een solo radioproject, l'oreille cassee, omdat het radioconcept van de puma van vlaanderen een beetje in de vervaging is gevallen.

daarom wordt de volgende aflevering speciaal: het is namelijk de laatste aflevering van de puma van vlaanderen (por ahora).

maar die mannen maken van alles een feest en ze hebben dus iets geregeld om te vieren: de puma van vlaanderen zal de exclusieve premiere van de nieuwe plat van barna live integraal uitzenden (met live nummers en de regular dosis van zwammen in gebroken nederlands).

romancho el carancho zal er niet zijn omwille van zijn mexicaanse tournee, maar DJ JAMANI, DJ BIG O en de G-spot MC, de poolse poetsvrouw, helmut lotti, DJ markotrovich, michael bolton en een hoop go-go danseressen hebben al ja gezegd dus het wordt een feest!

en ge kunt mee doen! ge moet maar luisteren naar 106.7 fm op middernacht van maandag op dinsdag.

fiebre, always avant garde, organiseert een take away afscheidsfuif voor jouw mama!!!!!

tot hoors!!!

4 comments:

Lizzy said...

Barbie wil ook komen maar vraagt of er dan tevoren ook al wat in de sfeer mag worden gekomen - ofzo..

cy@dolores 2night

O. said...

de traditie is dat het oerwoud ons verwelkomt vanaf 23u met wat cocktails en hapjes. dan komt onze prive hummer limousine ons halen en vervoeren tot het oud "la bodeguita" kasteel, waar, op de eerste verdiep, de headquarters van radio centraal (en dus van das puma von vlaanderen) zich bevindt...

gratis internet voor de parasieten!

Anonymous said...

se acaba el tomate
se acaba el perejil
se acaba la insulina
se acaba el tamboril
pero...
el puma de flandes
nunca se acaba
el puma de flandes
nunca se acaba

O. said...

just in case the previous message is a mistery to you:

http://www.youtube.com/watch?v=TdqHzYF98Y0