Wednesday, May 07, 2008

sergent garcia doet ook mee!!!!!!!!!!!!!!


serget garcia, zo goed als de franse koning van de mestizo, doet ook mee dit weekend aan het optreden van de Murga Armada op ManoMundo!!!!

wat tot nu toe maar gerchten waren is nu een feit: el sargento heeft het vorig jaar zo tof gevonden bij de kick off van het Murgajaar dat hij nu weer wat murga komt spelen samen met Pieter Embrechts, Axl Pelemans en de Murga All Star band Murga Armada.

en goed weer...

en nog de gewone zaligheid van ManoMundo...

moet ik mer zeggen? :-)

misschien het officieel berichtje, kwestie van af en toe mooi nederlands op de site te hebben:

Fiëbre vzw presenteert

MURGA ARMADA featuring Axl Peleman, Pieter Embrechts en ... surprise act van Sergent Garcia!!

Zondag 11 mei - Mano Mundo podium - 15H45-17H15

De Murga Armada is een bigband die groeide uit het Murga project. De vaste bezetting bestaat uit professionele muzikanten die allen actief zijn bij Murga: Enrique Noviello (Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Los Murginales), Dirk Timmermans (The Internationals, Lamourgaga), Hans Schroeven (The Internationals, Lamourgaga), Jelle Van Giel (El Crème Glace Ques, Carnaval Frontal), ...

Bij elk optreden worden enkele gastmuzikanten uitgenodigd om het orkest te vervoegen. Deze keer zijn Axl Peleman, Pieter Embrechts en Sergent Garcia van de partij. De combinatie van al deze topartiesten zal zorgen voor een feestelijke wereldshake.

No comments: