Friday, October 22, 2010

SoundTraiteursindisch? afrikaans? mediterraans? goeie vraag. maar gaat het over eten? niet deze keer. MAF nodigt elke avond de MAF artiesten om een setje te komen draaien met totale vrijheid om hun muziekkeuze te laten smaken. Wie zal het zijn? Wie zal het wezen? Wat sfeermuziek, lekker zeemzoete beats, een smeuïg achterkoor van zuiderse tonen, … DJ Crustaceo en DJ Barato zijn al zeker van de partij.

DJ Crustaceo is zoals naar muziek luisteren in het water. stel je voor een school paling die elkaars lichamen friemelen. stel je voor een stroom warm water en een stroom warm water die jouw ruggegraat masseeren in tegengestelde maar simultane richtingen. beeld je in: een ontmoeting met jacques cousteau, in duikerpak, op 200 mt diepte. dat is DJ Crustaceo.


De Puma van Vlaanderen was een anarchistisch en eclectisch radioprogramma die een korte maar intense leven heeft gehad in Radio Centraal. DJ Barato is een van de Selectors die voor een muziekale rode draad moesten zorgen om zo veel absurditeit te verbinden. Voor de Soundtraiteurs Sessions zal DJ Barato duiken in de donkerste hoeken van zijn platencollectie, op zoek naar vergeten parels van hier en daar.

Na hun Battle der Smaken blijven Sandra en Mostafa in de buurt voor een muzikale verzoening. DJ Tournesol is de brein achter het programma L'Oreille cassée die elke maandag tegen middernacht op Radio Centraal te beluisteren is. de breedte van zijn platen selectie is enkel te evenaren met de eruditie van zijn commentaren daarop. en op dinsdag zal hij een loungy set voor ons draaien. Op Woensdag, de Working day van MAF, hebben we internationale bezoekers bij. En op vrijdag zullen we genieten van een Urban sfeer in de Cantina plus de Cumbia Dub van Riddim Kommander.


SoundTraiteurs. i.h.k.v. MAF
di - vr / 22u - 24u
Cantina/Foyer ArenbergSchouwburg.

dinsdag: DJ Crustaceo & DJ Tournesol
woensdag: Working Class SoundTraiteurs
donderdag: Battle Der Smaken DJ Set + DJ Barato
vrijdag: DJ Barato + Riddim Kommander

No comments: