Thursday, October 29, 2009

aanbevolen door kif kif

Kif Kif Awards is a seal of quality, you know... en om dat te verzekeren vragen zij Anna Teresa De Keersmaeker, Chokri Ben Chikha en Tutu Puoane om hun kwaliteitsstempel te gebruiken (of niet) om een accent te leggen op talentrijke jonge artiesten. nu gebruikt Mestizo goes Theatre de Kif Kif Seal of Quality om een talentrijke avond met jullie te delen.


Gökhan Girginol: Deze Limburger houdt van grenzen en zoekt ze ook op. Hij schrijft, acteert, rapt en filosofeert. Na te hebben deelgenomen aan de Kif Kif Awards probeert hij nu zijn energie te kanaliseren op het Rits in Brussel.


Joni Sheila: Singer-songwriter met veel pit. Met haar akoestische gitaar zingt ze met veel flair over de hoop en eigenzinnigheid van haar leeftijdgenoten.


Ibrahim: Lefgozer eerste klasse, een ‘must-see’ voor alle hiphop- en dansliefhebbers. Ibrahim heeft alles in huis om de Belgische urban dance op de wereldkaart te zetten.

een keer is buraka som sistema naar sfinks gekomen op dat ogenblik waren zij totaal onbekend. een paar jaar later werden die out of the blue best sellers. op dat moment voel je dat het een privilege is naar de machtige eerste stappen van wie straks groot wordt te kunnen kijken. awel, zo'n moment, dus.

EEN SELECTIE VAN KIF KIF AWARDS 08
04.11.09 – 20u30 Arenberg (kleine zaal) - 5 euro

No comments: